Exotische Fruitsalade

Een lekkere en ook heerlijke exotische fruitsalade, dat is eigenlijk iets waar iedereen op zijn tijd volop van kan genieten. En we weten zeker dat dit ook voor jou geldt! Het is daarom goed dat je hier bent, zodat we het recept voor de exotische fruitsalade met je kunnen delen. Het is heerlijk fris, zoet en sappig! En het is eigenlijk een salade welke je tijdens het ontbijt, de lunch en zelfs het diner kunt eten. Dus wat houdt je tegen? Haal de ingrediënten in huis en start nog vandaag met het maken van een heerlijke exotische fruitsalade.

Het is een gemakkelijk te bereiden vruchtensalade met mooie kleuren en natuurlijk exotische smaken. Samen met de heerlijke saus zullen je smaakpapillen nog meer worden gestimuleerd.

Wat heb je nodig? (voor zes personen)

  • 1 mango
  • 1 ananas
  • 2 kiwi’s
  • 3 passievruchten
  • 1 limoen, uitgeperst
  • 1 el honing

Laten we starten met het maken van de exotische fruitsalade!

Je kunt in een uur en een kwartier klaar zijn met het maken van deze heerlijke exotische fruitsalade. Je hebt ongeveer een kwartier nodig voor de voorbereiding en een uurtje voor het maken van de salade.
Eerst schil je de mango en haal je de pit eruit. Snijdt de mango in de lengte in mooie delen. Hierna haal je de schil van de ananas eraf en haal je de kern eruit. Ook de ananas snijdt je in mooie delen. Hierna kun je de mango partjes en de ananas samenvoegen. Schil hierna de kiwi’s en deel ze op in mooie delen. Voeg ze toe aan het overige fruit.
Hierna is het tijd voor de saus! We gaan het sap van de passievruchten opvangen. Dit doen we door de passievruchten in tweeën te snijden. Hierna zeef je de zaadjes uit het vruchtvlees en vang je het sap op. Dit sap voeg je toe aan wat honing en limoensap. Dit mix je!

Nu is het tijd om de schaaltjes op te maken en het fruit te verdelen. Daarna schenk je het sap erover! En klaar ben je! Je kunt gaan genieten van de exotische fruitsalade! Vers, gezond en boven alles natuurlijk erg lekker!
Tip!

Wil je eens wat anders? Voeg dan een bolletje schepijs toe aan het geheel. Of voeg een heerlijke yoghurt toe aan de exotische fruitsalade. Crème freche is trouwens ook een winnaar samen met het heerlijke exotische fruit

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *